TMS Kranrensare TRCM TNK EN

TMS TRCM TNK EN är en riktigt robust och är en maskin med stor lyftkapacitet. TRCM är till för de större vattenintag och galler som går på djupet och som behöver hantera stora avfallsfraktioner med stor bortföringskapacitet upp till tunga stockar / träd /dytuvor och annat skräp mm.

TMS kranrensare TRCM TNK EN har kraftfulla hydraulcylindrar som driver den hydrauliska griparen neråt och tar tag i avfallet innan det lyfts upp och bort från intaget och gallren.

Griparens vikt i kombination med vattentrycket ger kranrensare TRCM den unika rensningsmetoden samtidigt som gallret skonas på ett säkert sätt. Griparen har en slitagelist under klorna för att förhindra skador på gallret.

TMS kranrensare TRCM TNK EN kan enkelt manövreras med hjälp av en fjärrkontroll eller i automatiskt läge med hjälp av sensorer som övervakar flödet. Den hydrauliska griparen fungerar på ett säkert och effektivt sätt och det enda trycket mot gallret är dess egen vikt och vattentryck.

Kranrensare TRCM finns i flera alternativ och utföranden som matchar vattenintaget och gallren. TMS fokuserar på att leverera säkra och pålitliga produkter med överlägsen prestanda i hög kvalitet med en kompakt design

En bra affär.

Lönsam vattenkraft förutsätter fritt flöde.För en stor kraftstation kan blockeringar och fallförluster kosta sexsiffriga belopp årligen. Därför lönar det sig att hålla intagsgallren fria.

Manuell rensning är både farligt och kostsamt. Dessutom är det i praktiken omöjligt att få jobbet gjort så ofta som det behövs. Med andra ord – allt talar för kran grindrensare TRCM!

Alla våra grindrensare är skräddarsydda för intaget. Konstruktionen är enkel med få rörliga delar. Detta minskar risken för driftstörningar. Konstruktionen är robust, vilket innebär att grindrensaren skall stå upp för utsatt behandling som skall pågå under många år, våra grindrensare har genomgått CE-märkning vilket tryggar personlig säkerhet och minimerar risker.

Tillval

TMS Engineering har ett brett utbud av tillbehör; från helautomatiska övervakningssystem, luckstyrningar samt miljövänliga oljor och personlig skyddsutrustning.

Godkänd som lyftredskap upp till 3000 kg på full utdragen bom

Hytt med värme och monitorkamera

Värme åkbanor

Mjukstartare för elmotor

Större lyftkapacitet

Rotor för tippning 90 grader höger-vänster

Skydd till maskinen för att skydda mot väder och vind

Kamera i klo för inspektion under vatten

Separata enheter för off-grid-intag (dieselgenerator)

Separat avfallscontainer för REMOTE Drive

Full automatik

Tekniska specifikationer

 • Max lyftkraft, kg 3 000-15 000
 • Max slaglängd, m 35
 • Max rakbredd, m 3
 • Installation Fast eller flyttbar
 • Lyfthastighet, m/min 5-15
 • Strömförsörjning 3 x 400V, 63A
 • Hydrauliska komponenter Sauer Danfoss
 • Cylindrar Lind Jensen
 • Slangvindor Specma
 • Styrutrustning DCOS
 • Radiokontroll HBC radio Sverige

Tillbaka till alla grindrensare

Rulla till toppen

Get in touch!