Manuellt reglerade luckor PLRS-TSP

I många kraftverksdammar är behovet av frekvent reglering litet. Då är manuellt reglerade luckor fullt tillräckligt. Konstruktionen hos TMS standardlucka är så flexibel att den lätt går att anpassa till alla typer av manuell regleringsutrustning.

För de tillfällen då luckans vikt ska vara så låg som möjligt, kan vi leverera luckor i aluminium.

Manuell reglering på flera olika sätt.

Mer långlivad än allt annat på marknaden.

TMS standardlucka är helt tillverkad av rostfritt stål. Den behöver inte ytbehandlas, vilket innebär att  att du slipper de negativa miljöeffekter som skadliga färger kan orsaka. TMS-luckan tillverkas i valfria dimensioner och kan förses med en rad rationella tillbehör. Den kan även tillverkas i stål eller aluminium.

Tillval

Samtliga TMS-luckor kan levereras med olika system och tillbehör; allt från inbyggd värme och automatstyrning till luckspel och ingjutningsgods.

Värme

En fastfrusen lucka kan ställa till stora problem. Genom att förse luckan med värme ökar driftsäkerheten vilket sänker drifts- och underhållskostnaden. Välj mellan värmekabel och varmluftssystem.

Tätningar

Beroende på konstruktion levereras luckorna med olika typer av sido- och bottentätningar. Alla tillverkas i tåligt EPDM-gummi , som klarar höga tryck under lång tid med bibehållen funktion.

Luckspel

Vi kan ge dig exakt den automatiseringsnivå du behöver – från enkel, manuell manövrering till helautomatiska system med nivåkontroll och fjärrstyrning från kontrollrum. Noggrann parallellstyrning är en av våra specialiteter.

Ingjutningsgods

Vi kan även leverera alla de mekaniska detaljer som en dammlucka kräver – stålprofiler, infästningar för lyftdon, överbyggnader mm.

Dammrenovering

Kraven skärps, inte minst på säkerhetsområdet, samtidigt som tekniken går framåt. Vi kan se till att din damm uppfyller säkerhetskraven och att den får en funktion som ger låga och fasta kostnader. Vi utför både hel- och delentreprenader.

Back to all gates

Rulla till toppen

Get in touch!