Dammrenoveringar

Kraven på landets kraftproducenter blir allt hårdare, inte minst på säkerhetsområdet. Allt fler byter ut sina träluckor mot moderna, robusta och säkra rostfria luckor.

Den tekniska utvecklingen gör det också möjligt att krama ut maximal effekt ur en kraftstation med hjälp av noggrann reglering. Vi hjälper dig hela vägen; säkerhets- och lönsamhetsanalyser, projektering, tillverkning, montering och intrimning. Självklart åtar vi oss både hel- och delentreprenader.

Fem steg till en säker och ekonomisk dammkonstruktion: analys, projektering, konstruktion, tillverkning och montage.

Mer långlivad än allt annat på marknaden.

TMS standardlucka är helt tillverkad av rostfritt stål. Den behöver inte ytbehandlas, vilket innebär att  att du slipper de negativa miljöeffekter som skadliga färger kan orsaka. TMS-luckan tillverkas i valfria dimensioner och kan förses med en rad rationella tillbehör. Den kan även tillverkas i stål eller aluminium.

Tillval

Samtliga TMS-luckor kan levereras med olika system och tillbehör; allt från inbyggd värme och automatstyrning till luckspel och ingjutningsgods.

Värme

En fastfrusen lucka kan ställa till stora problem. Genom att förse luckan med värme ökar driftsäkerheten vilket sänker drifts- och underhållskostnaden. Välj mellan värmekabel och varmluftssystem

Tätningar

Beroende på konstruktion levereras luckorna med olika typer av sido- och bottentätningar. Alla tillverkas i tåligt EPDM-gummi , som klarar höga tryck under lång tid med bibehållen funktion.

Luckspel

Vi kan ge dig exakt den automatiseringsnivå du behöver – från enkel, manuell manövrering till helautomatiska system med nivåkontroll och fjärrstyrning från kontrollrum. Noggrann parallellstyrning är en av våra specialiteter.

Ingjutningsgods

Vi kan även leverera alla de mekaniska detaljer som en dammlucka kräver – stålprofiler, infästningar för lyftdon, överbyggnader mm.

Tillbaka till alla luckor

Rulla till toppen

Get in touch!