Grindrensare

Alla våra grindrensare är skräddarsydda för intaget. Konstruktionen är enkel med få rörliga delar. Detta minskar risken för driftstörningar.

Konstruktionen är robust, vilket innebär att grindrensaren skall stå upp för utsatt behandling som skall pågå under många år, våra grindrensare har genomgått CE-märkning vilket tryggar personlig säkerhet och minimerar risker.

Grindrensare

NOHYDRA

TBR 1000-05

TNR 2000-15

TUR 1000-10

TUR 2000-15

TUR 2000-30t

TUS 1000-10

TUS 2000-15

TMS Kranrensare TRCM TNK EN

Tillbehör grindrensare

TB 4000

TB 6000

Galler

Traditionella intagsgaller är känsliga för isbeläggning, som mycket snabbt kan ge rejäla fallförluster.

Ett enkelt sätt att bli av med problemen är att använda Comprack – en underhållsfri lösning, alla delar i komposit eller syrafast stål.

Grindrensare

Lönsam vattenkraft kräver fritt flöde. För en stor kraftverk, kan kostnaden för blockeringar och fallhöjd förluster stöter ett sexsiffrigt belopp årligen. Det är därför som det lönar sig att hålla intaget rent.

Luckor

Samtliga TMS-luckor kan levereras med olika system och tillbehör; allt från inbyggd värme och automatstyrning till luckspel och ingjutningsgods.

Service

TMS Engineering är din självklara partner när det kommer till all form av service. Vi kan ta hand om allt från regelbundet underhåll till modernisering av din anläggning.

Rulla till toppen

Get in touch!