Automatluckor PLRS-THJUL

Manuell nivåmätning och manövrering är fortfarande vanligast. Men med tanke på vad arbetskraft och resor kostar är det naturligt att söka andra lösningar.

Kraven på kvalitet, precision och funktion är extra höga på de luckor som ingår i större, överordnade regleringssystem. Här är TMS standard hjullucka förstahandsvalet eftersom konstruktionen lätt går att anpassa till olika styr- och reglersystem. 

Automatisk  reglering på flera olika sätt.

Mer långlivad än allt annat på marknaden.

TMS standardlucka är helt tillverkad av rostfritt stål. Den behöver inte ytbehandlas, vilket innebär att  att du slipper de negativa miljöeffekter som skadliga färger kan orsaka. TMS-luckan tillverkas i valfria dimensioner och kan förses med en rad rationella tillbehör. Den kan även tillverkas i stål eller aluminium.

Tillval

Samtliga TMS-luckor kan levereras med olika system och tillbehör; allt från inbyggd värme och automatstyrning till luckspel och ingjutningsgods.

Värme

En fastfrusen lucka kan ställa till stora problem. Genom att förse luckan med värme ökar driftsäkerheten vilket sänker drifts- och underhållskostnaden. Välj mellan värmepanna / värmekabel och varmluftssystem.

Tätningar

Beroende på konstruktion levereras luckorna med olika typer av sido- och bottentätningar. Alla tillverkas i tåligt EPDM-gummi , som klarar höga tryck under lång tid med bibehållen funktion.

Luckspel

Vi kan ge dig exakt den automatiseringsnivå du behöver –från enkel, manuell manövrering till helautomatiska system med nivåkontroll och fjärrstyrning från kontrollrum. Noggrann parallellstyrning är en av våra specialiteter.

Ingjutningsgods

För funktionen är det viktigt att både dammlucka och ingjutningsgods håller samma höga kvalitet och att de är konstruerade för att samverka. Vi tar gärna ansvar för konstruktion, tillverkning och montering av ingjutningsdetaljer som stålprofiler, infästningar för lyftdon (välj mellan hög- eller lågbyggda), lucköppnare, överbyggnader mm.

Vi kan även leverera alla de mekaniska detaljer som en dammlucka kräver – stålprofiler, infästningar för lyftdon, överbyggnader mm.

Dammrenovering

Kraven skärps, inte minst på säkerhetsområdet, samtidigt som tekniken går framåt. Vi kan se till att din damm uppfyller säkerhetskraven och att den får en funktion som ger låga och fasta kostnader. Vi utför både hel- och delentreprenader.

Tillbaka till alla luckor

Rulla till toppen

Get in touch!